Over ons

OVER ONSHet garanderen van betaalbare, verse en kwaliteitsproducten


Confituur en Farm Line is een concept dat bestaat uit een lijn van confituren en hoeveproducten, en ontbijtservice.


Met ons concept proberen wij terug een beetje naar de tijd van onze grootouders te gaan, vroeger gingen we ook om melk naar de hoeve en niet naar de supermarkt, de kleine lokale boer was onze winkel, onze voeding was zoveel beter en er waren veel minder welvaartziekten.


Met dit concept wil ik die lokale boeren een hart onder de riem steken om het boerenleven te steunen want zonder de boerderijen is er zoveel minder voeding.


“No Farmers, No Food.”


Onze confituren worden op ambachtelijke wijze gemaakt met vers fruit aangekocht bij lokale fruittelers, dit garandeert verse eindproducten zonder bewaarmiddelen en toevoegingen. Ook onze choco wordt ambachtelijk gemaakt met callebaut chocolade en verse produkten, deze dient wel bewaard te worden in uw koelkast.


Hoeveproducten worden bij de boerderij gekocht, rijstpap wordt dagelijks vers op de hoeve gemaakt. Vlaaien en ontbijtmanden worden op bestelling gemaakt. Onze geschenkmanden kunnen op maat van de klant worden gemaakt.


U kan deze steeds komen proeven op ambachtelijke markten waar we tentoon zullen staan.


Ook het verzorgen van ontbijtformules op locatie is mogelijk, werkvergadering, teambulding, congressen....

Ook onze confituren kan je aankopen voor doorverkoop in jouw zaak.U vindt al het bovengenoemde en meer op onze webshop!


Heeft u vragen of speciale wensen, dan vragen wij u onze contactformulier in te vullen zodat we u persoonlijk kunnen contacteren en u zo goed als mogelijk kunnen verder helpen.


Veel smakelijke groeten


Sandra Marin